Arama
Arama Sonuçları
14 Mart Tıp Bayramı kutlaması
Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Kastamonulu şoförün yaşadığı hayret verici olay!
İstanbul'da yaşayan ve minibüs şoförü olan Kastamonulu hemşehrimiz Hakan Yücel, minibüsünde doğum yapan kadını hastaneye ulaştırdı. Yücel açıklamasında; "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diyerek hayretini dile getirdi.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
TTB, salgının sebebini açıkladı
Türk Tabipler Birliği, dikkat çekici bir basın açıklaması yayınladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da etkisini hissettiren ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir çok hastanın aynı şikayetlerle geldiği hastalığın kaynağını açıkladı.
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
Sağlık çalışanlarının talepleri masaya yatırıldı
Sağlık-Sen 7. Dönem 3. Başkanlar Kurulu 3. Grup Toplantısı, Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Sağlık-Sen'den 2 ilçeye ziyaret
Kastamonu Sağlık Sen Şubesi, ilçe ziyaretleri kapsamında Hanönü ve Taşköprü ilçesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Otomobilin motosiklet ile çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
"20 ilçemizde de sağlık altyapımızı güçlendirmek ilk hedefimiz"
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekçi bugün Doğanyurt İlçesini ziyaret ettiler
Büyük Zafer'de, erkekliğe ilk adım
Tosya Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen sünnet şöleni kapsamında sünnet olan 91 çocuk Büyük Zafer'in 101. yıl dönümünde erkekliğe ilk adımını attı.
‘Artık bıçak kemiğe dayandı!’
Kastamonulu veterinerler, meslektaşlarına yönelik şiddete tepki olarak 1 günlük iş bıraktı
ERİS VİRÜSÜ nedir, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır?
Covid-19'un yeni varyantı Eris virüsü dünyanın gündeminde. İngiltere'de rastlanan bu varyantla ilgili olarak uzmanlar açıklamalarında; Sars-Cov-2'nin Omicron varyantından türediğini bildiriyor. Gelen haberlerle beraber "Eris varyantı nedir, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, hangi ülkelerde var?" soruları yanıt aramaya başladı. Öte yandan Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA), ülkedeki COVID vakalarının sayısının arttığını duyurdu. Peki, Eris varyantı nedir, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, hangi ülkelerde var? İşte detaylar.
72 yaşında kanseri yendi, doktorlara dua ediyor
Geçtiğimiz yıl Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kolon kanseri dolayısıyla ameliyat olan ve gün geçtikçe sağlığı daha da iyiye giden 72 yaşındaki Ramazan Çölmek, son bir yıldır sağlık bir hayat sürerken, ameliyatında ve hastalığının teşhisinde emeği geçen doktorlarına teşekkür etti.
130 kişinin katılımıyla 'Bebek Dostu Sağlık Çalışanı' sempozyumu
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında 1'nci Bebek Dostu Sağlık Çalışanı Sempozyumu gerçekleştirildi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından yeni doğan ve sosyal pediatri öğretim görevlileri tarafından sağlık çalışanlarının konuyla ilgili soruları cevaplandırıldı. Düzenlenen programda 130 sağlık çalışanı bilgilendirildi.
Sağlıkçıların talepleri Bakan Koca’ya iletildi
Sağlık-Sen’in hazırladığı tekliflerle ilgili Bakan Koca ile istişarede bulunuldu.
Bayram tatilinde 17 bin 774 kaza meydana geldi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren 17 bin 774 kaza meydana geldiğini açıkladı.
"Bugünler de geçecek..."
Bayram öncesinde yüksek kattan düşerek yaralanan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'den ilk fotoğraf geldi. Başkan Kavaklıgil hastaneden yaptığı paylaşımda; "Talihsiz bir kaza geçirdim ve çeşitli hastanelerde tedaviler görerek evimde iyileşme sürecine geçtim.Bu günlerde geçecek inşallah" dedi.
Bayramı tatilinde ağır bilanço
urban Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren 17 bin 774 trafik kazası meydana geldi.
Katil kenelere dikkat!
Bayram tatilinin 9 güne çıkartılmasıyla birlikte, yeşil alanlarda geçirdiğimiz zaman artıyor.
Dikkat! Kurban keserken bulaşabilir
Bahar ve yaz aylarında özellikle kırsal bölgelere kabus gibi çöken Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hakkında önemli bir uyarı geldi.
Azdavay'da kadınlar 'sağlık' için buluştu
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı tarafından Azdavay ilçesinde, 'Sağlık İçin Kadın Buluşması' programı gerçekleştirildi.
‘Maaş artışı, tüm çalışanlara eşit uygulanmalı’
Büyükkapucu: Maaş artışı, tüm çalışanlara eşit uygulanmalı
Sorunlar konuşuldu, çözümler bulundu
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş başkanlığında Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı ile İlçe İdare Şube Başkanları Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
Binlerce izmarit topladılar
SİGARANIN ÇEVREYE VERDİĞİ ZARARLARA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
Dünya evine girdiler
İstanbul’da İş İnsanı Abidin Taş ve eşi Tülay Taş’ın kızları Dinler Avukatlık Bürosu sahibi Avukat Ecem Taş ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ve eşi İl sağlık Müdürlüğü’nde emekli Yönetici Ayşe Dinler’in oğulları İstanbul Dinler Avukatlık Bürosu Sahibi Mustafa Giray Dinler Park Dedeman Otel Salonu’nda düzenlenen törenle nikâhlandılar.
Sağlık-Sen yetkili sendika oldu
2023 yılında yapılan mutabakatlarda 2 bin 18 üye sayısı ile Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi, Kastamonu’da bulunan sağlık iş koluna bağlı en çok üyeye sahip yetkili sendika oldu.
Eczacılar Günü'nü kutladılar
14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü nedeniyle Atatürk ve Şehit şerife Bacı Anıtı önünde çelenk töreni ardından da Türk Eczacılık Birliği, 26. Bölge Kastamonu Ecza Odası Salonu’nda program düzenlendi.